S*White Crystal's - Kennel White Crystal

Uppfödning av Samojed, Ragdoll & Norsk skogkatt

Info

Jag som innehar kennelnamnet White Crystal samt stamnamnet S*White Crystals heter Jeanette Palmblad. Jag och min dotter Johanna bor i Luleå, Norrbotten. 

Kennelnamnet fick jag godkänt 2004, precis innan min första samojedkull föddes. Det har blivt 3 samojedkullar under dessa år. Nu är hundaveln vilande och vi får se hur det ser ut i framtiden.

2008 Kom norska skogkatten Inez in i vårat liv, det var verkligen kärlek vid första ögonkastet! Hon den underbaraste katten jag haft hittills.  Så efter alla tester på henne var godkända så beslöt jag mig att ta en kull på henne, jag skaffade stamnamnet 2009 och 2010 födde hon 4 underbara krabater, 1 hane och 3 honor. Min plan var att behålla en hona från den kullen för att fortsätta med aveln. Tyvärr visade det sig att mitt x var allergisk och jag fick ta det jobbiga beslutet att sälja alla katter. Inez får jag träffa när jag vill, hon bor på samma område som mig. Så är så glad för det! Nattis som jag hade tänkt behålla hamnade hos en uppfödare i Finland, hon är nu mer mamma till 3 kullar på sammanlagt 19 ungar och lever idag som en glad pensionär.

Efter att ha varit "kattlös" i 6 år, så har äntligen lilla ragdoll tösen "Zaga" flyttat in till oss just före julen 2016, vilken julklapp sen!! Tack Christina för att vi fick äran att köpa henne av dig.

 

Mitt mål som uppfödare är att följa hälsoprogrammen för att minimera riskerna för sjukdomar så gott jag kan, att föda upp rastypiska djur med bra mentalitet i liten skala.

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)