S*White Crystal's - Kennel White Crystal

Uppfödning av Ragdoll & Samojed

Köpinfo

Köpinfo

Att köpa en katt/kattunge är ett stort beslut, jag hoppas att du har funderat och är helt säker på att det är detta du vill göra. Jag vill att de kattungar jag säljer hamnar i ”för alltid hem”.
Det är lätt gjort att ta ett för snabbt beslut, se till att katten inte får vara ensam för länge. Ragdollen är en väldigt social kattras, väldigt likt hunden. Den har även en lång livslängd. När du väl bestämt dig, så är det viktigt att det stämmer mellan dig och uppfödaren, likaväl att vi hittar din nya kompis som du kommer ha glädje av i förhoppningsvis väldigt många år. När ett köp är gjort, så slutar inte det där, jag finns här för ”livstids support”. Har du frågor så ska jag försöka hjälpa dig så gott jag kan i hela kattens liv.

* Pris 9500 till sällskap

Vid leverans är kattungen:

* Minst 14 veckors ålder, dom måste minst väga 1,5 kg
* Registrerad i SVERAK inkl. stamtavla
* Grundvaccinerad 2 gånger mot kattsnuva & kattpest
* Veterinärbesiktad (intyg inte äldre än 7 dagar)
* ID-märkt med chip
* Kastrerade, när de säljs som sällskap
* Veterinärvård- och livförsäkrad i Moderna försäkringar, samt dolda felförsäkrad i 3 år
* Föräldrarna följer hälsoprogrammet enligt SRC (Scandinavian Ragdoll Club)
* Ett kattungepaket innehållande mat, filt, leksaker och godis m.m


*Jag vill gärna ha uppdateringar om er lilla juvel, oavsett det är positivt eller negativt, kan ni inte ha katten kvar av någon anledning, så försöker vi hitta en lösning.

*Fortsätt gärna hålla katten försäkrad, det springer fort iväg om man behöver till veterinären så det är ett måste tycker jag – Ni tar antingen över kattungens försäkring på Moderna försäkringar, eller skaffar en egen hos annat bolag.

*Vaccinera enligt vaccinationsprogrammet.

*Jag säljer kattungarna som sällskap i första hand, då vill jag att de ska få vara innekatter. Men gå gärna ut i koppel eller får komma ut i någon typ av säker inhägnad.

Är du intresserad av en katt till avel, så säljer jag endast till registrerade uppfödare med seriöst avelsprogram. Eller är du intresserad av en katt för utställning? Kontakta mig för mer info

Skriv gärna ett meddelande och berätta vem du är och vad just DU kan erbjuda för hem som första kontakt. Givetvis är du välkommen att ringa, men kan vara lättare att skriva första gången.

Kontakt uppgifter hittar du under fliken ”Kontakta/Contact”

Mvh/ Jeanette Palmblad

 

 

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)