S*White Crystal's - Kennel White Crystal

Uppfödning av Ragdoll & Samojed

Nyheter

 

2018-02-05

Zaga växer och frodas, nu syns magen tydligt och de små har börja röra sig, så jag känner att något är där, eller några är där rättare sagt laughing

Bolådan är också färdig och Zaga har kollat in den och förhoppningsvis godkänt den, men vet hur det kan vara.. inte alltid dom väljer det jag tycker är bäst. Nu ska den bara placeras på rätt ställe, lite mer "privat" så att säga.

 

2018-01-12

Årets första uppdatering, det känns bra!

Allt tyder nu på att Zagas lilla kärleksresa verkar ha gett resultat, hon visar alla tecken på att vara dräktig, så förhoppningsvis så väntar vi kattungar i slutet av februari. Vår första Ragdollkull.

2017-12-25

Vi önskar er alla en riktigt god fortsättning och ett Gott Nytt katt År 2018 <3

 

2017-11-30

Den 12/11 var vi ner till Härnösand och hämtade hem vår nya familjemedlem, Ehnja. Så underbar liten tös. Hon har installerat sig bra här hemma och Zaga har blivit en väldigt vårdande storasyster.

Tack Christina för ännu en underbar tös <3

Välkommen hem Ehnja <3

 

2017-10-29

Den 18/9 var jag ner till Öjeby djurklinik och ultraljuda Zagas njurar och hjärta samt kolla blodgrupp. Hennes hjärta och njurar är Ua och hon har A blod. Så nu är alla tester gjorda inför en parning, men det dröjer ännu innan det blir dags, då det är annat som kommer emellan. Men jag hoppas på en parning i vinter/våren 2018. Uppdaterar givetvis när jag har mer info

 

2017-09-09

Jag har varit dålig på att uppdatera hemsidan, men har hänt massor sedan sist. Vill ni följa oss lite bättre så gilla min fb sida White Crystal's Ragdoll.

Den 4/6 var jag och Zaga ner till Östersund på utställning. Återigen fick hon Ex 1 med jättefin kritik, resultatsidan är uppdaterad med kritiklapparna.

Vi har haft stor sorg här hemma! Den 3 augusti valde jag att låta min älskade Xena somna in i en ålder av 13 år och 3 månader. Hon hade kämpat med smärta sedan i våras och nu när vi märkte att värktabletterna inte tog som vi ville och hon var så stressad av värken. Ingen mådde bra av det, så Zaga förlorade sin älskade "storasyster" och jag min självsfrände, men vi alla vet att hon är på en bättre plats nu.
Jag har skapat en sida som heter Regnbågsbron/Rainbowbridge på sidan hundar, sidan är under uppdatering.

 

2017-05-17

Som sagt så var Zaga på sin första utställning den 23/4 i Umeå, på vår egna klubbs utställning dessutom. Hon fick jättefin kritik och EX 1. Hon var yngst i sin klass, precis fyllda 7 månader. Så till nästa utställning, hinner hon kanske växa i kropp och knopp lite iaf.

 

2017-03-07

Nytt år med nya möjligheter. Zaga växer så det knakar, hon är redan 5,5 månader. Nu är hon även anmäld till sin första utställning. Det blir i Umeå den 23/4. Det ska bli så skoj!

Jag har äntligen skaffat en Facebooksida för mitt katteri, sök på White Crystal´s Ragdoll. Där kommer jag lägga ut fler bilder.

 

 

 

Vi önskar er alla en riktigt God Jul

 

& Ett gott Nytt 2017

 

2016-12-19

Nu är hon äntligen här!!

Vi välkomnar vår första ragdoll tös S*Sheltieblue Ragga BB's Donnatella aka "Zaga" till vår familj. Tack Christina för förtroendet! 

 

__________________________________________________________________________________________________

Vi önskar er ett Gott Nytt År 2013!

We Wish you a Happy New Year 2013!

 

 

 

 

 

2011-12-24

jul2011-2.jpg

 

19 Augusti

Första höftledsresultatet från sista kullen har kommit in. Isak (W C Day To Remember) fick A på höfterna och Ua på Ed. Gratulerar Maria och Lasse till resultatet!
Inez (M's Inez Isadora) har äntligen hittat ett nytt underbart hem. Som tur var flyttade hon inte så långt bort, så möjligheten att få träffa henne är stor och det är vi glada för!

Now is the first puppie from our last litter x-rayed. Isak (W C Day To Remember) Got A on his hips and clear on Ed. Congrats to our puppy buyer Maria and Lasse!!

Inez (M's Inez Isadora) has finaly got a new home, not so far from me. Im so happy for her and her new owner!

 

26 Juli

Tiden har gått fort och jag har varit dålig på att uppdatera här. Men nu kommer en kort uppdatering i alla fall.
Nattis (W C's Ninat) har flyttat i slutet på Maj till Finland, detta blev på grund av att katterna inte kom överrens här hemma.
Tyvärr måste jag nu även sälja min älskade Inez då allergi har uppkommit i familjen, detta var ett väldigt svårt beslut då jag är så fäst vid henne. Hon är även kastrerad nu mer.
Så med andra ord så lägger har helt av med uppfödningen då det gäller katterna.
När det gäller uppfödningen av hundar så kommer jag lägga den på is ett tag framöver och vet ej riktigt när jag kommer igen.
Jag ska självklart försöka uppdatera hemsidan lite då och då. 
Nattis (W C's Ninat) has moved to a breeder in Finland. Im going to quit with the breeding of cats because of allergy in the family. So now is Inez also for sale, she is neutered now. She is a wonderful cat so this was a hard decision to make.
Im also going to take a break with the breeding of dogs, im not sure for how long. I just have one dog for the moment and she is retired, but hopfully there going to be a new dog in the future.

17 April

Nu har jag äntligen fått ut sidan. Den kommer att uppdateras allt eftersom då det är en hel del som fattas ännu.
Förra helgen, alltså den 9 April var jag ner till Umeå med båda katterna. Björkstakatten hade utställning.
Inez fick bra kritik och fick sitt CACIB trotts att hon var allt annat än i utställnings skick efter kattungarna.
Nattis gick det kanon bra för! Hon blev BIV, NOM & BIS!! Hon fick hela 6 av 7 röster i panelen. Tror inte jag har förstått ännu heller hur bra det egentligen gick. Får tacka alla för en jätte trevlig lördag! 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)